loader image

Logistiek

E-Bodemas als lichtgewicht ophoog en duurzaam materiaal. Het materiaal is licht en is daarom uitermate geschikt voor toepassingen als aanvul of licht ophoog materiaal in evenwichtsconstucties, in veen- en zettingsgevoelige gebieden of als gewicht besparende maatregelen in constructies, of waar men zettingen of verzakkingen kan verwachten.

Logistiek over water

Naast het beleveren van bouwstoffen aan onze afnemers en infrastructurele projecten, kan STOGRAN BV in samenwerking met haar partners, een uitgebreide transport vervoer over water verzorgen. Wij bezitten hiervoor onze eigen vloot schepen en relatieschepen. Hierdoor bezitten wij een uitgebreide netwerk door heel Europa. Wij vervoeren bouwstoffen, containertransport, constructies, kolen en erts, grond, klei, zand en grind, veevoeders en bouwmaterialen, droge lading en baggerslib.

Op elke transportvraag weten wij te komen met een passende oplossing in tijd en in prijs. Wij passen ons flexibel aan en zorgen ervoor dat onze afnemers krijgen wat zij nodig hebben. Ook het traject met schepen en het benodigde na-transport direct vanuit het schip naar project locatie kunnen wij verzorgen.

Logistiek per as

STOGRAN BV heeft in de afgelopen jaren een uitgebreide netwerk opgebouwd voor wat betreft de transportmogelijkheden per As en de op- en overslagmogelijkheden van bouwgrondstoffen en ophoogmaterialen. Voor het beleveren van betreffende materialen aan onze afnemers en infrastructurele projecten, kan STOGRAN BV de betreffende materialen direct vanuit haar herkomstlocaties en depots in Nederland verzorgen. Ook het traject met schepen en het benodigde na-transport direct vanuit het schip naar project locatie kunnen wij verzorgen.

We helpen je graag!

Adres

Keizersveer 1b
Raamsdonksveer
Info@stogran.nl

Beschikbaarheid

08:00 - 17:00

Bel ons

+31(0)162-749900