loader image

Leverancier van lichte en andere fundering -en ophoogmaterialen t.b.v. Grond, Wegen- en Waterbouw, sportaccomodaties en tuinderswereld

OVER STOGRAN

Wie zijn wij?

Met de expertise en kennis van de afgelopen 25 jaar blijven wij voortdurend streven naar kwaliteit, vertrouwen en betrouwbaarheid naar onze relaties. Hier hechten wij veel waarde aan. STOGRAN B.V. en haar partners zijn toegewijd en gefocust om hoogwaardige materialen en service te kunnen en blijven leveren. STOGRAN B.V. heeft een groot netwerk binnen Europa en kan de klant voorzien van licht ophoog, beton,- en funderingsmaterialen t.b.v. infrasector. Wij kunnen deze materialen vervoeren en bezorgen per schip of per as bij al onze afnemers. Wij beschikken over een aantal depots en herkomstlocaties verspreidt over het land zodat we onze afnemers snel, maar vooral op tijd kunnen leveren. Wij kunnen opdrachtgevers en aannemers adviseren voor wat betreft het toepassen van bouwgrondstoffen in het kader van circulariteit, verduurzaming en de voorbereidingen met betrekking tot realisatie van projecten.

 

Met onze ervaringen zijn wij dan ook voortdurend onze kennis aan het finetunen op slimme toepassingen, logistieke oplossingen en innovatie van nieuwe producten.

Stogran

Stogran staat voor kwaliteit en duurzaamheid

STOGRAN legt de focus sterk op service en innovatie. Het streven om altijd naar onze klanten de beste materialen met de hoogste kwaliteit te kunnen leveren i.h.k.v de duurzaamheid, motiveert ons om het elke dag beter te doen. STOGRAN streeft naar het hoogwaardig inzetten van secundaire stromen zodat opdrachtgevers bijdragen aan een duurzaam en onderbouwd inkoopbeleid.

STOGRAN staat voor kwaliteit, niet alleen een om kwalitatief goed product te leveren, maar betekend voor ons de complete dienstverlening voor het leveren van hoogwaardige én duurzame materialen van begin tot eind. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn de waarden die ons onderscheiden, niet alleen in tekst maar ook in de uitvoering.

STOGRAN werkt volgens de juiste eisen die in onze markt aan ons worden gesteld in de Grond, weg -en waterbouw, sportvelden en sierbestratingsmarkt conform milieu hygiënische, civieltechnisch en sporttechnische eisen. Bij STOGRAN heeft u direct contact om de mogelijkheden te bespreken; dit zorgt voor duidelijkheid en flexibel zaken doen, met garantie op de beste service en resultaat.

Al meer dan 22 jaar ervaring in duurzaamheid

Leverantie van hoogwaardige en duurzame materialen

Kwaliteit, service, flexibiliteit en betrokkenheid

Ontzorgen, bezorgen o.b.v. vertrouwen

Deskundig advies

We helpen je graag!

Adres

Keizersveer 1b
Raamsdonksveer
Info@stogran.nl

Beschikbaarheid

08:00 - 17:00

Bel ons

+31(0)162-749900